Surf sæsonen skudt i gang…

Vinteren og den Sibiriske kulde med dens østenvind har ikke sluppet os helt – faktisk ser det ikke ud til at ske lige med det samme. Det betyder jo også, at landboarding er lagt på hylden for en midlertidig bemærkning – det betyder til gengæld på ingen måde, at kiting er lagt på hylden. Så med masser af østenvind og solskin lovet til lørdagen var valget ikke svært – en tur til Egense blev planlagt.

Fantastisk vejr i Egense
Fantastisk vejr i Egense

Luften var lovet til et par graders varme og vandet tilsvarende. Jeg målte vinden til 13 ms i snit, da jeg ankom omkring middag. Det betyder en vind-chill på ca. -15 grader – ikke ligefrem sommervejr. Jeg var derfor også spændt på, om jeg ville kunne holde varmen. Min ION Fuse tørdragt er desværre ikke helt tæt i lynlåsen længere, så når jeg crasher, kommer der lidt vand ind. I forhold til mine hænder og fødder var jeg endnu mere usikker på, om jeg kunne holde varmen. Tilbage i december gik det ikke super godt med mine Mystic semi dry gloves og 5mm Gul sko – og jeg måtte stoppe efter ret kort tid. Det passede mig derfor også ganske godt, at Shaun havde et par 3-finger mystic gloves, som jeg kunne prøve.

Dejligt vejr og masser af vind :-)
Dejligt vejr og masser af vind 🙂

Efter en mislykket self-launch fik jeg 10’eren i luften og kunne hoppe i baljen, det var kølligt for fødderne i mine 2 år gamle slidte 5mm Gul støvler, men ikke mere end det var til at holde ud. Hænderne var til gengæld rigeligt varme i de nye gloves – så generelt var det fint. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vinden var ren og stabil, så energi var der masser af på vandet. 98Kiters (I form af Shaun) var vært med en gas-grill, pølser og brød, så der var hotdog på menuen i pausen – rigtig god stil! Sæsonens første surf session bød på et par rigtig gode timer på vandet, hvor kulden ikke var så slem som frygtet – men jeg glæder mig nu alligevel til det bliver lidt varmere 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s