Vindblæst buggy session

Jeg elsker bare når det blæser! Jeg elsker det endnu mere, når det blæser fra vest, men mest af alt så elsker jeg, når det blæser fra vest og jeg ikke har andre planer end at tage ud og lege! Søndag eftermiddag så ud til at være et rigtigt godt bud på en dag med alle tre kriterier opfyldt, så pakkede bilen med både buggy og landboard. Desværre er stranden på vestkysten stadig meget løs i det og fungerer ikke super godt til landboard, så buggyen vandt på en dag, hvor vinden var så rigeligt kraftig til både landboard og endda også surfing.

Sandflugten over stranden vidner om, at der var rigeligt vind at lege med :-)
Sandflugten over stranden vidner om, at der var rigeligt vind at lege med 🙂

Vinden var gået en hel del i syd og ville dreje yderligere, så Saltum strand blev spottet. Saltum ligger tilpas nord på kysten til at sydlige vinde fungerer på den brede strand, det er dog langt fra altid det bedste spot i forhold til strandens beskaffenhed (Til landboard), så det er ikke mit favoritspot. Men når man er sulten nok, så spiser man hvad der bliver serveret. Jeg var alene af sted, men langt fra den eneste kiter på stranden – en stor flok tyske buggyer holdt camp en lille kilometer syd for nedkørslen.

En god dag på stranden :-)
En god dag på stranden er en dag med masser af vind 🙂

Når jeg ser på andre, der kører buggy, så er det tydeligt, at jeg stadig har meget at lære. Der er naturligvis noget med grejet, dels har min buggy ret små hjul og dels er mine Chargers ikke ligefrem race kites, men hold nu op hvor kan andre køre vildt højt til vinden – og ikke nok med det, de kan sgu også køre stort set dead downwind. Man kan godt blive helt misundelig, men må hellere besinde mig, sådan en buggy med bigfoot hjul er hverken nem at transportere eller at komme i nærheden af for mindre end 5.000. Indtil videre er buggyen jo også “bare” en session saver – men det begynder at vokse på mig 🙂

http://www.endomondo.com/embed/workouts?w=v4czEELzEDo&width=580&height=600&width=950&height=600

Som min tracking så tydeligt afslører, så blev det ikke til lange ture op og ned af stranden, men i stedet kryds frem og til tilbage. Det kan umiddelbart se en smule kedeligt ud, men faktisk meget underholdende, der var nemlig en hel del dynger af super fint og løst sand. På landboard gør jeg alt for at undgå dem, men i buggyen er de nu meget sjove – havde dog en enkelt gang hvor jeg ramte en dynge, der var alt for blød og buggyen stoppe ret pludseligt. Resultatet blev min første OBE – dog uden den store dramatik.

Kites light up the sky :-)
Kites light up the sky 🙂

Billederne fra dagens session er taget med min mobil, har via arbejde fået en “hårdfør” og vandtæt mobil i form af en Sony Xperia V, så den er med mig i de fleste sessions. Da den faktisk har et ganske rimeligt kamera, har jeg fundet en “Time lapset” app (Lapset It Pro), som har et utal af indstillinger. På ebay har jeg fundet en mobil-holder til at skrue på en tripod og vupti, så kan den ellers stå og skyde billeder. Så længe folk kan holde fingrene fra mobilen, så koster det setup ca. 50 kroner. Der er naturligvis mange af billederne, som enten er ude af fokus, for langt fra eller ikke indeholder andet end en tom strand, men det betyder jo ikke det store, de kan slettes nemt og hurtigt. Så hvis man ligesom jeg, godt kan lide at have lidt billeder fra sine sessions, så er tippet hermed givet videre 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s