Dejligt sommervejr med rigeligt vind

Sommeren har indtil videre vist sig fra sin generøse side – både når det kommer til vind og sol. Det er jo bare fantastisk, jeg har desværre ikke ferie endnu, så kan ikke nyde det helt i fulde drag, men det bliver da alligevel til lidt kiting 🙂

I søndags var der lovet masser af vind og med dagen fri, var planen at tage til Trend og hygge, med vinden lovet omkring 10-12 ms ville der være mange kitere på vandet. Da jeg ankom lå vinden på ca. 14 ms, så det blev min 10’er, der skulle luftes. Må ærligt indrømme, at det ikke var den bedste session, jeg har haft. 14 ms er lige i underkanten til, at min 10’er er rigtigt sjov og oven i det var vinden ret hullet. Efter en time endte jeg med at pakke ned og køre til Nibe, hvor vinden var spot on til min 15’er. I Nibe var der også en god sjat kitere, jeg fik et par gode timer, hvor jeg fik øvet backroll på min dårlige halse og lidt flere 720 rotationer.

I går blev bilen pakket med både hund, viv, grill og landboarding grej og turen gik til Rødhus. Der var lovet vind omkring en 6-7 ms, men – som det har været de sidste mange dage – gav termikken lige lidt ekstra, så snitvinden lå nærmere 9-10 ms. Lidt i den høje ende for min 15’er på landboard, men omvendt er min 10’er ikke så sjov i det vind-område. Da jeg fik kiten i luften, kunne jeg godt mærke, at der var masser af vind og for første gang – siden jeg fik mine Chargers – landboardede jeg med min 15’er næsten helt depowered.

Brugte lidt tid på at øve backroll trasitions, det er faktisk et meget fedt lille trick, som føles fedt hvis det sættes med fart. De få jeg landede var dog rimelig sketchy, så det skal nok øves lidt mere, inden jeg kan sætte dem med mere højde på. Efter 1½ time var det spisetid og jeg tog kiten ned – desværre er der kommet et hul lige ved en syning, så det var sidste session på den i noget tid. Da grillen alligevel skulle køle ned, blev 10’eren pakket ud, og jeg fik en halv times tid inden turen gik hjemad.

Going up...
Going up…

Jeg håber 15’eren kan fikses relativt hurtigt, indtil da bliver det nok meget begrænset, hvad jeg får kitet, men måske lidt længere ture på landboard med min 10’er. Man skal jo have sit fix… 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s