En kold men dejlig oktober session…

September har sq ikke rigtigt været en fed måned i forhold til kiting. Bevares det ér da blevet til et par sessions, men udover vores Beach party i Frederikshavn er det kun blevet til at par session i dårlige forhold og hvis vejret endeligt har artet sig, så har arbejdet ikke og omvendt. Vi skulle faktisk helt igennem September og ind i Oktober inden en god session var at spottet i vejrudsigten.

Det ser godt ud med skyggen fra kiten, der bryder solens refleksion i vandet...
Det ser godt ud med skyggen fra kiten, der bryder solens refleksion i vandet…

I dag var der lovet konge vind fra øst og oven i købet flot solskin, da jeg havde noget arbejde om eftermiddagen, jeg ikke kunne snige mig udenom, blev det til en formiddagssession i Egense. Og en rigtig god én af slagsen endda! På vej til Egense viste termometeret ved Mou knap 7 grader, så forberedte mig på, at det ville blive en kølig fornøjelse. På stranden var der ikke andre, vinden lå lige under 10ms – så helt perfekt til min 15’er. Jari ville komme lidt senere, så jeg skiftede til våddragt og riggede min 15’er til – da han endnu ikke var dukket op, gjorde jeg noget, jeg normalt aldrig gør, jeg tog ud alene. Men gav den ikke fuld gas, da der trods alt ikke var andre på stranden eller vandet 🙂

Fantastisk dejligt vejr og rigeligt med vind :-)
Fantastisk dejligt vejr og rigeligt med vind 🙂

Vandet var koldt og blev hurtigt glad for, at jeg havde valgt mine Atan Hot Mistral frem for mine tyndere GUL, mine Mystic Semi Dry Gloves fik også en kærlig tanke, selvom fingere alligevel blev kolde med tiden. Temperaturen på vandet ved østkysten er efterhånden nede på 12-13 grader – så det går desværre kun én vej, og jeg tvivler på, at jeg holder Oktober måned ud i min våddragt. Min tørdragt skal have ny lynlås og det er ikke en helt billig affære, så er ikke sikker på, at den bliver klar til starten af vinteren. Heldigvis kan man jo så tage ud og landboarde og bliver det for alvor koldt til vinter, ja bliver der jo mulighed for snow og/eller ice kiting.

Mine inverts sidder der efterhånden rimeligt sikkert :-)
Mine inverts sidder der efterhånden rimeligt sikkert 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s