Red Bull Battle of the Sund – dagen før…

Super spændt på morgendagens race er jeg på vej til Malmö. Weekenden skal bruges i det Svenske på at deltage i “Red Bull Battle of the Sund”. Det er stort set en kopi af sidste års Coast 2 coast – hvor surfere fra det meste af verden skulle krydse vandet imellem Tyskland og Danmark. I år er det flyttet til Malmö og vi skal krydse Øresund over og runde Flakfortet og derefter retur – en tur på omkring 40 km i lige linje.
Det bliver muligt at følge os via live tracking fra, det skulle gerne komme op på TracTrac 🙂

Ruten fra Malmö over til Flakfortet og retur - en god lang tur :-)
Ruten fra Malmö over til Flakfortet og retur – en god lang tur 🙂

Jeg er super spændt på, om jeg kan gennemføre – det er ikke afstanden, der er skræmmende, jeg har tit surfet 40 km på en session. Nææ det er derimod forholdene – jeg er trods alt ikke vandt til at surfe på åbent hav med bølgegang, og hvor der sejler store coastere. Racet er planlagt til i morgen lørdag, men jeg kan have mine tvivl om det bliver udskudt til søndag – selvom der er lovet ok vind, så er retningen hård – specielt for os på TT, der kommer til at skulle gå mange ben for at komme til Flakfortet.

Det bliver en hård tur, hvis racet ligger om lørdagen med det udsigt vi har pt.
Det bliver en hård tur, hvis racet ligger om lørdagen med det udsigt vi har pt.

Søndagens udsigt er markant bedre, men til gengæld er der lovet regn og kedeligt vejr – erfaringen fra Red Bull Ragnarok siger mig, at Red Bull har en vis interesse i, at der er mulighed for gode billeder af eventet. Forhåbentligt ved vi allerede ved Riders meeting i aften om det bliver i morgen eller søndag.

Rent vindmæssigt så ser søndagens udsigt meget bedre ud, men regnen kan ødelægge det for os...
Rent vindmæssigt så ser søndagens udsigt meget bedre ud, men regnen kan ødelægge det for os…
Advertisements